Wednesday, November 11, 2009

IKLAN "POTONG" DIKAJI

Petikan www.bernama.com – 10/11/09.
SKMM Kaji Iklan "Potong"
KUALA LUMPUR, 10 Nov (Bernama) -- Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) sedang mengkaji penyiaran iklan P1 Wimax broadband yang menimbulkan kontroversi apabila menggunakan perkataan 'potong' secara berulang-kali dalam iklan itu...LAGI...
>>>>>>>>
CATATAN PK
Sekadar maklumat

1 comment:

Anonymous said...

Problem dengan orang Malaysia ni, depa tak de "sense of humour" langsung! Pada hal sebelum iklan tu ditayang, sume dah dilulus oleh censorship board.Sumenya nak dipoliticise. Usik sikit dah nak ban. Apa hal ni? It is a GREAT memorable ad! Pernah tengok filem eddy murphy tak? Lagi teruk tapi box office sebab dia cakap lagi teruk dari "potong".